Nationala

Keșeru sau Alibec? Claudiu a driblat dilema și vine cu o soluție de inspirație Steaua: "Nu voi fi fericit dacă n-o să fiu titular"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 martie 2017

Claudiu Keșeru este de părere că el și Alibec sunt fotbaliști cu profil asemănător și că îl vede pe acesta jucând mai retras, în spatele vârfului, așa cum o face la Steaua. Keșeru îi sugerează astfel indirect lui Daum să copieze modelul stelist, pentru a le face loc amândurora în primul "11". 

"Eu îl văd puțin mai retras pe Alibec. Nu cred că suntem foarte diferiți ca profil. Nu voi fi fericit dacă nu voi juca titular, dar mă voi bucura de ceea ce mi se oferă", a spus Keșeru la TV Digi Sport, cu 11 zile înainte meciului cu Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Într-un sondaj derulat pe site-ul GSP.RO, 54% dintre cei 2.000 de votanți l-au ales pe Keșeru pentru postul de atacant în meciul cu danezii, în detrimentul lui Denis Alibec (detalii AICI).

Atacantul lui Ludogoreț a declarat că a discutat cu Erik Johansson, fundașul danez al celor de la FC Copenhaga, echipă cu care formația bulgară a jucat în primăvara Europa League.

"I-am zis să fie pregătit, că ne vedem într-o lună", a precizat Keșeru.

Ludogoreț a fost eliminată de Copenhaga în "șaisprezecimile" competiției, după ce a pierdut cu 1-2 meciul de pe teren propriu și a remizat în deplasare, scor 0-0.

  • Meciul dintre România și Danemarca va avea loc pe 26 martie pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.