Liga Campionilor

Hațegun a țintit în plin » Ovidiu Hațegan a primit numai laude după ce a condus meciul de Ligă dintre Juventus și Porto

Articol de Daniel Scorpie  —  Thursday 16th of March 2017 12:00

Juventus n-a avut probleme nici în returul cu FC Porto (1-0), iar Ovidiu Hațegan a fost marți la înălțimea "optimii".

În al patrulea joc la care UEFA l-a delegat în acest sezon de Ligă, arbitrul arădean a țintit la fix. Și a judecat foarte bine fazele grele. "Trăgătorul român cu cartonașe", l-a numit ziarul Record, care-i reproșează doar o mică eroare, la un "galben" neacordat: "A apăsat devreme pe trăgaci, pentru a menține controlul disciplinar, și a luat, tehnic, deciziile corecte.

"A aplicat legea"

Hațegan n-a ezitat deloc în minutul 40. "Penalty și eliminare. E infracțiunea lui Maxi Pereira, ce deviază cu brațul în careul mic (mărindu-și volumul) balonul șutat de Higuaín. Decizie justă", a explicat Paulo Quental în ziarul amintit. "A aplicat legea. «Roșu» și 11 metri", a întărit O Jogo.

A dictat când se impunea și avertismentele, trei, Cuadrado, Layún și André André, toate pentru faulturi, dar același Record susține că trebuia să-l sancționeze și pe Dani Alves în minutul 19.

3 cartonașe galbeneun roșu și un penalty a dat Hațegan marți. În 4 jocuri arbitrate din actuala Ligă, are 12 avertismente, 2 roșii și 2 lovituri de la 11 metri

6,5e nota primită de Hațegan în Gazzetta, aceeași ca adiționalul Petrescu. Asistenții Șovre și Gheorghe au luat 6, la fel ca adiționalul Colțescu

"Hațegan a plecat de la Torino cu o notă mare. A arbitrat coerent în termeni disciplinari și nici nu a avut probleme tehnice"
O Jogo, cotidian portughez

"Arbitrul a aplicat legea din regulament, dar ea ar trebui revăzută, pentru că e nedrept să fii de două ori penalizat în aceeași fază"
Nuno Espirito Santo, antrenor Porto

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.