Tenis

Nadal, declarații senzaționale despre Federer, după o înfrângere record: "Nu se putea întâmpla altceva!"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 martie 2017

Rafael Nadal, locul 6 ATP, a fost eliminat în optimile turneului de la Indian Wells după ce a pierdut cu Roger Federer, scor 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat doar o oră și 10 minute.

După meci, Nadal, 30 de ani, a vorbit despre duelul cu Federer și despre a treia înfrângere la rând în fața elvețianului, ceea ce este o premieră.

"Nu este un regres. Sunt într-o poziție bună și am început bine anul. Mai bine decât visam. Am pierdut un meci pe care doream să-l câștig. Săptămâna viitoare, la Miami, voi avea altă oportunitate de a juca bine.  

Am senzația că nu a fost cea mai bună zi. Roger a jucat foarte bine și mi-a fost greu să ajung la ritmul partidei. Îl felicit pentru cum a jucat.

Faptul că m-a învins în ultimele trei meciuri îmi spune că a fost mai bun ca mine. Presupun că am concurat pe suprafețe favorabile lui. A fost un rezultat clar și trebuie felicitat. În Australia am avut meciul în mână și l-a câștigat el. Acolo se putea întâmpla orice. Azi nu. Azi a fost mai bun el", a spus Nadal, potrivit presei din Spania.

23-13este raportul meciurilor directe Nadal - Federer, însă elvețianul a obținut pentru prima oară 3 victorii consecutive în fața spaniolului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.