Liga 1

Reghecampf e all-in cu Hagi: vrea să-i dea 6-0! » Ce a spus la conferință despre meciul cu Viitorul și transferul lui Deac

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 March 2017

Laurențiu Reghecampf a susținut azi o conferință de presă în care a vorbit despre partida pe care echipa sa o va juca, mâine, la Ovidiu, de la ora 20:30, cu Viitorul lui Hagi. 

Tehnicianul Stelei laudă echipa din Ovidiu, însă nu se teme de acest meci. A comentat și declarațiile lui Marius Șumudică și a fost rezervat în afirmații referitor la transferul lui Deac la Steaua. 

"Viitorul și Steaua sunt cele mai bune echipe din campionat. Noi mergem la Constanța cu gândul să pregătim și să reușit să câștigăm acest meci. E foarte important. 

Nu mai contează nimic din ce a fost până acum. E prima dată când ne întâlnim cu ei și suntem la egalitate de puncte. E un derby între primele două clasate. Ne va fi mult mai ușor dacă vom mai câștiga și acest meci. Ne ducem doar cu acest gând la Ovidiu.

5-0 este raportul victoriilor Reghecampf - Hagi în Liga 1, toate petrecute în confruntările Steaua - Viitorul

 

Nu mă interesează ce zice Șumudică. Nu mai comentez ce zice el la conferințe. Zice faptul că luăm campionatul la Paștele cailor? Anul trecut îi aduc aminte că am intrat cu o diferență mare în play-off și am jucat cu titul pe masă.

Anul acesta nu vom mai face greșelile pe care le-am făcut anul trecut în play-off", a zis Laurențiu Reghecampf la conferința de presă. 

...despre posibilul transfer al lui Ciprian Deac: "Nu pot vorbi acum despre Ciprian Deac. El joacă la o altă echipă, care e în luptă directă cu noi. Nu știu nimic despre el".

Viitorul - Steaua este mâine, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.