Nationala

Mesaj de susținere pentru Daum: "I-a deranjat pe mulți, dar nu se lasă manipulat, e un antrenor mare"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 martie 2017

Fost jucător la Steaua și la echipa națională și un fin cunoscător al fotbalului din Germania, Marcel Răducanu, cel care urmează să fie cooptat în Comisia Tehnică de la FRF, a vorbit despre parcursul lui Daum de la venirea la națională și crede că neamțul poate construi o echipă solidă dacă i se va prelungi contractul.

"Daum nu a fost susţinut de la început, multora nu le-a convenit să vină un antrenor străin. El nu se lasă manipulat, e un băiat serios, îl ştiu din Germania. E clar că pe unii i-a deranjat.

Ca antrenor, este mare. Numai că nu a avut timp, a venit aici şi a început lumea să dea în el, să-l critice. Din păcate nu a avut nici rezultate bune, dacă ar fi câştigat 3-4 meciuri era altceva. 

Dar trebuie lăsat în pace şi ajutat. Aşa poate avea mai multă încredere. Eu zic că ar fi bine să i se prelungească contractul. După mine, e puţin doi ani să construiască o echipă. Poate că nu ne calificăm, dar ar mai avea doi ani și ar putea forma o echipă naţională foarte puternică", a declarat Răducanu, conform TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.