Liga 1

Filip Jazvici îşi motivează alegerea după ce a semnat cu CSU: "Am ales istoria și suporterii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday 18th of March 2017 12:00

Filip Jazvici, ex-CFR Cluj și ex-ASA, face parte din lotul Științei pentru jocul de mâine, ar putea chiar debuta contra roș-albilor:

"Când managerul meu mi-a zis de ofertă, nu am ezitat. Știam că vin la un club cu tradiție, cu o istorie bogată și cu suporteri pătimași. Mă simt de parcă aș fi de mult timp la echipă. Nu pot să joc imediat 90 de minute".

Mulțescu a declarat: "Jazvici e puternic, cel mai bun post pentru el e vârf de bandă. Se aseamănă cu Ivan ca structură. Amândoi sunt atacanți de bandă, iar în sistemul 4-3-3 este mișcare browniană acolo în față, oricine poate ajunge în fața porții".

Nuno Rocha, bun la CSU II

Acka s-a despărțit de olteni, Madson și Kay nu sunt eligibili pentru formația secundă, dar Nuno Rocha a jucat ieri pentru CSU II Craiova în victoria cu 3-0 în dauna lui CS Mioveni II, în Liga a 3-a.

Atacantul a intrat în minutul 51, la scorul de 0-0, și a obținut un penalty, contribuind la victoria reușită cu golurile lui Robert Petre (2) și Ionuț Popescu. A fost determinat în joc, chiar peste ceea ce a arătat în acest sezon la prima echipă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.