Liga 1

EXCLUSIV Declarații tari înainte de Dinamo - Craiova: "Andone și Rednic făceau antrenamente într-un ritm foarte lent. Acum jucătorii au agresivitate!"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 martie 2017

Fostul mare atacant al lui Dinamo, Ionel Augustin, 61 de ani, a acceptat să analizeze pentru Gazeta de duminică meciul de diseară, cu Craiova, şi să dezvăluie care este secretul performanţelor foarte bune ale "câinilor", cu Cosmin Contra pe bancă.

Augustin spune că noul antrenor al lui Dinamo a adus un nou stil de pregătire faţă de predecesorii săi: "Nu am nimic cu Ando, Doamne fereşte!, dar atât el, cât şi Rednic făceau antrenamente într-un ritm foarte lent, care relaxa jucătorii.

La Contra e diametral opus, i-am văzut şedinţele de pregătire şi mi se pare incredibil ce face. Absolut toate exerciţiile pregătite sunt făcute în regim de mare viteză şi agresivitate. D-aia fotbaliştii încep să fie agresivi şi în meciurile oficiale".

Interviu complet, în care gloria roș-albilor vorbește despre partida cu oltenii și despre ce așteptări are de la echipă, poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.