Campionate

Kasper Schmeichel, dorit de două forţe ale Europei » Unde ar putea ajunge portarul din vară

foto: reuters

Articol de Alexandru Stănilă  —  duminică, 19 martie 2017

După ce a avut un parcurs fantastic în Premier League stagiunea trecută, când Leicester a câştigat titlul de campioană, Kasper Schemichel are prestaţii foarte bune şi în Liga Campionilor, fiind decisiv în "dubla" cu Sevilla.

A atras interesul a două cluburi mari ale Europei: Real Madrid şi Manchester United, scrie Don Balon.

Formaţia madrilenă s-ar putea despărţi de costaricanul Keylor Navas la sfârşitul acestui sezon, iar Florentino Perez deja a început căutările pentru un înlocuitor, favorit fiind goalkeeper-ul danez.

Portarul "vulpilor" a avut un rol decisiv în calificarea lui Leicester în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, când a apărat două penalty-uri cu Sevilla. În plus, acesta şi-a manifestat susţinerea pentru Real Madrid în mesaje postate pe reţelele de socializare, mai scrie publicaţia spaniolă, astfel că transferul ar fi destul de uşor de realizat.

Totuşi, pe fir a intrat şi Manchester United, fosta echipă a lui Peter Schmeichel, tatăl lui Kasper. Conform sursei citate, Real ar putea să renunţe la portarul de 30 de ani, cedându-l lui United, asta pentru a obţine, în sfârşit, semnătura lui David de Gea, la un preţ mai mic.

2021 este anul în care îi expiră contractul lui Kasper Schmeichel la Leicester

15 meciuri fără gol primit a avut goalkeeper-ul în sezonul precedent, când "vulpile" au câştigat titlul

29 de meciuri a bifat acesta în stagiunea actuală, în toate competiţiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.