Liga 1

VIDEO Lecția zilei predată de Dragomir » Cum se făcea un blat "corect-corespunzător" cu brigada de arbitri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 20 March 2017

Contul de youtube al emisiunii Replay de la TVR 1 a publicat azi noi imagini din timpului interviului acordat de Dumitru Dragomir la câteva luni de la Revoluția din '89. 

Fostul șef al LPF a povestit  cum a făcut blat cu arbitrul pentru ca echipa sa, Chimia Râmnicu Vâlcea, să câștige un meci, 3-2, cu Cetatea Turnu Măgurele.

"Eu centram, eu dădeam cu capul la Chimistul. Atunci nu era o organizare ca acum. Să vă povestesc o snoavă. Avem meci cu Turnu Măgurele, iar la partidă au venit Raiea și Tică Marinescu, care ținea Federația în spate.

Arbitrul meciului era unul bătrăn, Constantinescu, de la București. În minutul 80, eram conduși cu 2-1 și m-am dus la el și i-am zis «Tată, te rog, dă-mi o mână de ajutor». Am sărit de pe margine și m-am dus în teren, în timpul meciului.

Face și-o pune pe var. Aveam pe unul, Petrică, care și-a luat un elan de 25 de metri și când a tras, mingea s-a dus mult peste bară. I-am spus să o mai pună o dată, că s-a mișcat portarul. O pune și face Petrică 2-2.

Se termină jocul și plecăm la cabine, iar Rainea și Marinescu au plecat de la stadion. Mă duc la Constantinescu și îi spun că s-a nenorocit pentru că a oprit meciul cu 10 minute mai devreme. Eu și încă doi ne-am dat ceasurile înapoi.

«Te-ai curățat! Ți-am spus. Trebuia să mai dureze meciul 10 minute», i-am zis. El s-a uitat la tușieri, dar eu le-am făcut cu ochiul. Unul dintre ei a zis «Da, cred că are dreptate».  Atunci, Constantinescu a zis «Păi, hai să continuăm. Nu s-a întâmplat nimic». I-a îmbrăcat pe jucători și am ieșit iar pe teren. Nu s-a terminat meciul până nu am câștigat 3-2.

La Divizia C se puteau face multe lucruri. Erau vai de mama lor. Cine vedea să vadă Divizia C?", a spus Dragomir în emisiunea TVR. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.