Campionate

VIDEO Clipul video cu care Pogba i-a înfuriat pe fani » Cum a fost filmat fotbalistul, deși a suferit recent o accidentare

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 martie 2017

Paul Pogba a ieșit accidentat în meciul retur dintre Manchester United și Rostov (1-0), din optimile de finală Europa League, însă un video publicat de fotbalist pe o rețea de socializare a ridicat semne de întrebare privitoare la starea sa de sănătate.

În minutul 48 al meciului cu Rostov, disputat săptămâna trecută, Pogba a fost înlocuit de Fellaini și a fost indisponibil la meciul cu Middlesbrough, disputat în acest sfârșit de săptămână și câștigat de United cu scorul de 3-1.

Leziunea musculară suferită în meciul cu rușii ar urma să-l țină departe de teren pe mijlocașul francez pentru aproximativ trei săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata și meciurile Franței din preliminarii.

Un clip video postat de fotbalist i-a contrariat însă pe fani. Pogba este filmat în timp ce dansează în fața televizorului, ceea ce i-a determinat pe suporteri să se întrebe dacă este într-adevăr accidentat.

Franța va juca împotriva reprezentativelor din Luxemburg și Spania, pe 25 și 28 martie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.