Nationala

Pariul lui Gică Popescu pentru meciul cu Danemarca: "E un jucător incredibil"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 20 March 2017

Gică Popescu, fostul mare jucător al naționalei României, a prefațat partida pe care "tricolorii" o vor disputa în fața Danemarcei duminică, pe Cluj Arena.

"Ținând cont de rezultatele pe care echipa noastră le-a obținut în meciurile anterioare, cred că este prima «finală» pe care o avem în această grupă.

Dacă am reuși să facem un rezultat bun, iar un rezultat bun pentru noi ar însemna numai victoria, cred că ne păstrăm șansele pentru calificare.

Dacă nu, eu cred că va fi aproape imposibil să ne mai calificăm, pentru că o nouă înfrângere sau un nou rezultat negativ ar aduce un nou val de neîncredere", a spus "Baciul".

Popescu a identificat și jucătorii care ar putea face diferența în meciul cu nordicii.

"Keșeru marchează goluri în Bulgaria, iar Alibec a avut un început de retur promițător la Steaua. Este un jucător cu un talent incredibil, am spus de nenumărate ori că a făcut prea puține lucruri față de talentul pe care îl are", a spus Gică Popescu, conform TV Dolce Sport.

"Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, ceea ce contează enorm și sper că acest lucru să dea un impuls echipei noastre, să joace bine și să câștigăm"
Gică Popescu

  • Meciul dintre România și Danemarca va avea loc pe 26 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.