Liga 1

Declarații savuroase ale lui Ionuț Popa după o nouă victorie a lui ACS Poli: "Nu sunt nici eu Mafalda, nu pot să le fac pe toate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 martie 2017

Ionuț Popa, tehnicianul lui ACS Poli, a comentat jocul echipei sale din victoria cu FC Voluntari, scor 1-0 și se declară mulțumit de prestația elevilor săi din ultima perioadă.

"A fost o partidă mai grea decât credeam. Mă gândeam că jucătorii stau psihic rău și nu vor putea obține rezultatul. Dispariția lui Adi Stoicov a lăsat o durere fără margini. Am suferit toți alături de familia lui. Dedicăm memoriei lui această victorie.

Nu înțeleg de ce ne-am retras la începutul reprizei a doua. Important e că echipa și-a înțeles rolul, de a fi pragmatică. Nu trebuie să facem spectacol, ci să jucăm la rezultat. Mă bucur de cele două victorii.

Nu sunt nici eu Mafalda, două-trei înfrângeri te pot scoate definitiv din joc. Părerea mea că patru echipe nu emit pretenții, ne luptăm cu ASA, Chiajna și Pandurii",  a spus Ionuț Popa, conform pressalert.ro

"Eu nu mă gândesc la Cupa României, nu cred că putem merge pe toate planurile. Aș vrea să folosesc jucători tineri" Ionuț Popa

ACS Poli a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0, ajungând la două victorii consecutive în play-out. (AICI ai detalii despre partidă)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.