Liga 1

Soluție pentru Steaua! Cum s-ar putea rezolva marea problemă a echipei lui Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 martie 2017

Bogdan Stelea e convins că dacă Steaua ar avea rezultate și un joc care să placă suporterilor, tribunele ar fi mult mai pline. De asemenea, recunoaște că este dinamovist, deși a evoluat și pentru rivala roș-albilor. 

”Senzația mea este că cei care se pricep foarte bine la fotbal nu sunt lăsați să-și facă treaba. Atâta vreme cât domnul Becali se amestecă în tot ceea ce înseamnă clubul, și are dreptul să o facă, nu este bine!

Suporterii se îndepărtează pentru că nu sunt rezultate, jocul nu funcționează așa cum se așteaptă ei, și nu se identifică cu tot ceea ce se întâmplă la clubul respectiv.

Tot ce se întâmplă cu Steaua afectează, pentru că nu se știe, au palmares, n-au palmares, va mai exista Steaua, va exista sub o altă denumire.

Însă, problema principală este faptul că nu sunt rezultate. Dacă ar fi rezultate, și Steaua ar fi pe primul loc, cu un joc autoritar și nu s-ar împiedica, nu cred eu că nu ar veni fanii”, a spus Stelea la Digi Sport.

...despre echipa pe care o susține: "Am fost jucător profesionist, acum am licența de antrenor, chiar dacă nu practic, dar nu pot nega că am fost format ca junior la Dinamo. Plus că tot ce am acumulat ca senior, în prima parte a carierei, tot acolo s-a întâmplat. Deci, sunt un jucător format de Dinamo, deci sunt dinamovist!", a mai spus Stelea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.