Liga 2

FOTO O zi până la un nou termen în cazul dezafilierii Universității Craiova! Mititelu a publicat noi acte: "Dovada că n-am încălcat statutul FRF!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 martie 2017

Mâine, la Curtea de Apel va avea loc un nou termen în cazul dezafilierii de către FRF a Universității Craiova.

Adrian Mititelu continuă războiul cu Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, iar azi a postat pe pagina personală de Facebook noi acte. 

Patronul Universității susține că aceste acte dovedesc faptul că Universitatea Craiova nu a încălcat statutul Federației Române de Fotbal, motivul principal invocat de federali când au scos echipa din fotbal, în 2011

Șeful Craiovei vrea să arate astfel că nu a avut nici o intenție de a da în judecată Federația, deși "în conformitate cu legea și statutul FRF, putea să se adreseze instanțelor de judecată". 

Iată cele două sentințe judecătorești prezentate de Mititelu pe Facebook: 

"1. Incheierea din 7 octombrie 2011 data in dosarul nr.4278/2/2011* de catre Curtea de Apel Bucuresti. In aceasta incheiere ramasa irevocabila, s-a constatat de catre instanta de judecata ca Universitatea Craiova nu a dat in judecata Federatia si ca conceptarea Federatiei in proces s-a produs in urma unei erori materiale.

2. Incheierea ramasa irevocabila a Tribunalului Dolj data in dosarul nr.7785/63/2012 prin care s-a constatat ca intelegerea contractuala incheiata intre Universitatea Craiova și Victor Pițurcă era supusa Codului Muncii si putea face obiectul judecatii de catre instantele de judecata.

Mai mult, a constatat in mod irevocabil ca inclusiv potrivit statutului FRF acest tip de contracte de munca erau de competenta instantelor de judecata", a scris Mititelu pe Facebook. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.