Liga 1

Tamaș plătește! Amendă crescută cu 50% după eliminarea cu Viitorul! + decizie decisivă azi

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Wednesday 22nd of March 2017 12:00

  • Gabi Tamaş îşi va afla astăzi pedeapsa din partea Comisiei de Disciplină după "roșul" încasat cu Viitorul.
  • Foarte probabil, va încasa două etape de suspendare şi va absenta în derby-urile cu Dinamo şi Astra, din etapele 3 şi 4 ale play-off-ului.

Nu va fi singura pierdere pentru stoperul Stelei, care va avea de suportat şi o amendă din partea propriului club, în afara celei pe care o va primi şi de la Comisia FRF.

La Steaua există un Regulament de Ordine Interioară, în cadrul căruia sunt specificate în mod clar lucrurile pentru care jucătorii vor fi amendaţi.

De la întârziere la antrenament şi până la surplus de kilograme sau prezenţa cu telefonul la masă, însă e prevăzută inclusiv situaţia în care un fotbalist încasează un cartonaş roşu din cauza unui gest de agresiune şi care să nu ajute deloc echipa, gen opreşte un adversar din drumul către poartă.

Amenda stipulată: 1.000 de euro.

În cazul lui Tamaş, sancţiunea va fi cu 50% mai mare fiindcă e recidivist, nu se află la prima eliminare stupidă din actualul sezon. În total, Tamaş va fi amendat cu 1.500 de euro, adică 10 la sută din contractul său lunar.

Dacă la ultimele acte de indisciplină el a fost iertat, inclusiv la intervenţia lui Becali, de această dată patronul a fost primul care l-a arătat cu degetul: "Acest meci nu l-a pierdut Steaua, l-au pierdut Tamaş şi Niţă! Dacă nu rămâneam în 10 din minutul 17, nu ne-ar fi bătut niciodată Viitorul".

3e numărul eliminărilor pe care Tamaş le-a suportat în acest sezon, toate în deplasare şi în meciuri în care Steaua a pierdut: 1-3 Villarreal, 0-1 Astra şi 1-3 Viitorul

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.