Liga 1

Hagi crede în titlu: "Spre deosebire de celelalte echipe, Viitorul are un avantaj important" » Regele i-a răspuns lui Paszkany: "Sunt lucruri ce ne depășesc pe toți"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 martie 2017

Gheorghe Hagi a analizat șansele echipei sale la titlu și spune că Viitorul pornește cu un avantaj prin prisma avansului de trei puncte pe care îl are față de Steaua. 

"Am confirmat ce am spus înaintea meciului cu Steaua, că dacă batem vom fi în luptă. Asta nu înseamnă că suntem campioni, dar avem șansa noastră și ne vom lupta acolo sus cu cele mai bune echipe.

 Va fi greu, sunt opt etape grele. Dar noi avem posibilități mai mari decât celelalte echipe: suntem pe primul loc și avem avantajul celor trei puncte avans.

Am învățat multe în cariera de antrenor și am început să învăț anumite lucruri, am început să pun presiune pe adversari, cum am pus pe Steaua, când am spus că va greși Niță.

Gigi mi-a trimis mesaj, spunându-mi că Niță nu o să greșească, dar eu nu i-am răspuns. Totuși, am fost mulțumit. Am creat o presiune internă la ei în echipă.

Avem șansa noastră, știu că suntem buni, competitivi și ne vom lupta pentru titlu", a declarat "Regele".

Tehnicianul Viitorului i-a răspuns lui Arpad Paszkany, cel care a declarat recent că proiectul lui Hagi nu poate obține rezultate la nivel înalt.

"Proiectul nostru este de succes, dar pentru a vorbi de Champions Legaue, scuzați-mă, sunt lucruri care ne depășesc pe toți din România, inclusiv pe Paskany.

La nivelul și la banii pe care îi avem noi în România, e clar că suntem departe de nivelul Champions League", a spus Hagi, la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.