Nationala

EXCLUSIV Informații exclusive despre beția incredibilă a dinamoviștilor: "Unul a făcut scandal, altul nici nu mai putea vorbi!". Cum au încercat să ascundă alcoolul

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 martie 2017

Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu se află în centrul unui scandal pentru că au băut alcool în avionul care ducea naționala de tineret a României în cantonamentul din Spania. Vezi detalii.

O sursă din cadrul FRF a povestit în exclusivitate pentru GSP.ro cum a decurs totul: "A fost ziua de naștere a unuia dintre ei, Olteanu a făcut 21 de ani chiar ieri.

Cei 4 și-au cumpărat băutură din aeroport, de la duty free, iar în avion au comandat Coca Cola, ca să deghizeze cumva alcoolul din pahare. Cursa a durat aproape 3 ore, s-au făcut cam praf până la destinație.

Unul aproape că nu mai putea să vorbească! Nedelcearu a făcut și ceva scandal pe-acolo, a țipat. Iar altul dintre ei s-a dus direct în cameră când a ajuns la hotel, că îi era rău"

O altă sursă a spus pentru GSP: "Cei din delegația naționalei de tineret l-au sunat din Spania și pe Daum, să îi spună ce s-a întâmplat cu dinamoviștii și să se sfătuiască asupra măsurilor. Au hotărât împreună că nu pot tolera astfel de ieșiri, motiv pentru care cei 4 vor fi excluși din lot, făcuți pachet și trimiși înapoi acasă chiar azi".

FRF a confirmat oficial, printr-un comunicat pe site, că jucătorii au fost excluși din lot. Ei au părăsit deja cantonamentul din Spania, fiind trimiși înapoi în România. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.