Nationala

EXCLUSIV Sexism și drojdie! Dănuț Lupu face apologia amețelii: "Toată lumea bea! Ce, FRF vrea națională de domnișoare?!" :O

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 22 martie 2017

Dănuț Lupu, scouter la Dinamo, a vorbit despre episodul petrecut în avionul care ducea naționala de tineret în cantonamentul din Spania. Vezi detalii.

"Mi se pare ciudat că oficialii naționalei au spus că și-ar fi luat băutură din duty- free.

Nu am prea am auzit ca oamenii să-și cumpere alcool când se duc undeva. În mod normal, își cumpără când se întorc. Nu știu dacă este adevărat. Probabil se va face o anchetă. Nu-i văd pe copiii ăștia ca fiind consumatori. Poate au băut de frică. Nu cunosc.

Vreau să spun un singur lucru: toată Generația de Aur a fotbalului românesc consuma alcool când se întorcea cu avionul în țară. Toată naționala!", a spus Lupu pentru GSP.RO.

Ca tabloul să fie complet, Lupu a dat și o declarație sexistă: "Cei din FRF, dacă vor națională de domnișoare, să se ducă la Federația Română de Fotbal Feminin".

Citește și: EXCLUSIV Informații exclusive despre beția incredibilă a dinamoviștilor: "Unul a făcut scandal, altul nici nu mai putea vorbi!". Cum au încercat să ascundă alcoolul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.