Liga 1

Dialog ca pe vremuri, la TV, între Mititelu și Pițurcă » "Să spună dacă mint cu ceva"/ "Ai mințit cu tot!" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 March 2017

Adrian Mititelu și Victor Pițurcă au avut un schimb de replici la limită în direct la TV, pe tema perioadei în care Pițurcă a antrenat-o pe FC U Craiova.

După ce a vorbit despre perioada anterioară dezafilierii Universității și despre cearta avută cu Victor Pițurcă pe tema lui Bărboianu și Găman, fostul tehnician al Craiovei a intervenit în discuția de la TV Digi Sport.

Adrian Mititelu: "Nu am văzut vreun ban de la tine. Să spună domnul Pițurcă dacă mint cu ceva!"
Victor Pițurcă: "Ai mințit cu tot. Dacă veneau banii la tine, dispăreau in două secunde, eu am folosit banii pentru echipă. Cât am stat eu acolo, ai plătit vreun ban la echipă?"
Adrian Mititelu: "Mi-ai lăsat jucătorii să devină liberi de contract, ai vrut să-mi iei clubul și ai reușit până la urmă! Voi proba implicarea lui Victor Pițurcă în distrugerea Universității Craiova. E un dosar penal cu un probatoriu uriaș."

Cu câteva luni înainte ca FRF să voteze dezafilierea FC U Craiova, Mititelu l-a dat afară pe Victor Pițurcă și nu a vrut să-i înapoieze banii pe care tehnicianul i-a investit la echipă.

În schimbul sumei cerute de Pițurcă, Mititelu i-a oferit dezlegările în albale lui Bărboianu și Găman. A fost punctul de plecare în mega-scandalul care avea să ducă la dezafilierea Universității Craiova, în iulie 2011.

Citește și: 

UPDATE Azi a avut loc termen în dosarul dezafilierii Universității Craiova » Ce s-a întâmplat! Înregistrări-surpriză aduse de Mititelu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.