Liga 1

Recidivistul Patrick » 3 episoade în care mijlocașul lui Dinamo a fost din nou în prim plan! Probleme cu toți antrenorii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 March 2017

Patrick Petre a făcut parte din lotul "beția din avion" și mulți își pun deja multe semne de întrebare cu privire la comportamentul tânărului fotbalist.

Nu este prima dată când fotbalistul lui Dinamo are probleme, fiind implicat în alte 3 cazuri, inclusiv cel recent, de la "păcănele".

Trei întâmplări cu Patrick

  • În sezonul 2015-2016, Rednic l-a ignorat, deși puștiul avusese un început fulminant. Motivul? Antrenorul fusese înștiințat că mijlocașul își pierde nopțile cu diverse petreceri.
  • În toamna trecută, Andone a purtat o discuție cu Patrick. I-a transmis că-l are în vedere pentru un meci și vrea să-l arunce în luptă, poate chiar titular. Cum a răspuns Petre jr? S-ar fi trezit a doua zi fix la finalul antrenamentului de la Săftica! În plus, a întârziat și la alte ședințe de pregătire.
  • Contra ar fi dorit să-l titularizeze cu Viitorul, la Ovidiu, după ce Patrick marcase un gol și a avusese o prestație aplaudată cu Steaua (3-1), doar că jucătorul din nou a avut probleme cu trezirea și-a ratat startul antrenamentului.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.