Liga 1

GALERIE FOTO Oficialii Stelei se iau de dinamoviști după plângerea depusă împotriva Craiovei! Imagini de la ultimele dueluri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 March 2017

Dinamo a înaintat la Comisia de Disciplină o plângere împotriva a cinci fotbaliști de la CS U Craiova, după ce aceștia au scandat alături de galeria craioveană injurii la adresa grupării din Ștefan cel Mare la finalul meciului direct de pe Arena Națională (0-0).

Jucătorii vizați de plângerea făcută de dinamoviști sunt Andrei Ivan, Alexandru Băluță, Simon Măzărache, Vladimir Screciu și Apostol Popov, care "au mers în dreptul sectorului rezervat suporterilor craioveni, au luat o portavoce la care au scandat cuvinte triviale și jignitoare la adresa clubului". 

Duckadam a reacționat imediat și le taie din elan dinamoviștilor:

"Aoleu! Atunci Steaua trebuie să facă 3-4 acțiuni d-astea. Și contra Astrei și contra lui Dinamo. Dinamo la fiecare meci.

Nu ne iartă niciodată. Toate meciurile sunt înregistrate. Cum să nu avem și noi înregistrări cu jucători și cu galeria care înjură Steaua?" a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

REACȚIA LUI NICULESCU

"Eu când jucam știu că dacă înjuram echipa adversă cu galeria eram și suspendați o etapă sau două. De aia la un moment dat doar dădeam din mână când ajungeam în fața galeriei și puneam mâna la gură" a declarat Niculescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.