Nationala

Înfrângere pentru naționala U18 » "Tricolorii" au pierdut cu Israel

FOTO: FRF.ro

Articol de Beno David  —  joi, 23 martie 2017

Naționala sub 18 ani a României a pierdut amicalul cu Israel u18, scor 2-3. Partida s-a disputat în Shefayim, la complexul sportiv al naționalei.

După ce în primul amical, "tricolorii" s-au impus cu 5-2, de data aceasta, israelienii au jucat cu mai multă ambiție și determinare. Gil Hadad și-a dus echipa în avantaj și a marcat de două ori în minutele 2 și 14.

Robert Moldoveanu, atacant împrumutat de Dinamo la FC Brașov, a micșorat diferența, dar în minutul 34, Hadad a făcut hat-trick-ul.

După pauză, românii au jucat mai bine și au controlat jocul, având multe ocazii.  Atacantul Andrei Sîntean, de la Poli Timișoara, a stabilit scorul final, marcând pentru 2-3.

Naționala vizitează astăzi Ierusalimul, iar în această seară va reveni în țară.

Lotul convocat de selecționerul Adrian Boingiu

Portari: Andrei Vlad (CSU Craiova), Alexandru Costache (Concordia Chiajna)

Fundași: Denis Hăruț (ACS Poli Timișoara), Tudor Băluță (FC Viitorul), Andrei Chindriș (Academica Clinceni), Constantin Dima (Metalul Reșița), Flavius Botișeriu (FC Kaiserslautern), Andrei Truşescu (SCM Pitești), Eduard Radu (Regal Sport)

Mijlocași: Radu Boboc (FC Viitorul), Rareș Lazăr (CS Mioveni), Raul Vidrăsan (FC Viitorul), Mihai Ene (FC Viitorul), Yasin Hamed (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Liviu Gheorghe (FC Dinamo), Ion Gheorghe (FC Dinamo)

Atacanți: Robert Moldoveanu (FC Brașov), Andrei Sîntean (ACS Poli Timișoara), Claudiu Micovschi (Genoa CFC)

Selecționata pregătită de Adrian Boingiu va face în luna iulie pasul spre Under 19, iar în toamnă va evolua alături de Rusia, Grecia și Gibraltar în Grupa 10 din prima fază a preliminariilor Campionatului European pentru juniori Under 19 – Finlanda 2018. Meciurile din această serie se vor juca în Grecia, în perioada 8-14 noiembrie 2017.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.