Liga 1

Situație incredibilă! Dinamoviștii înjură rivalii după fiecare meci, dar i-au reclamat la Comisii pe cei de la CSU! » Ultimul episod a fost în direct la TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 martie 2017

Dinamo a înaintat la Comisia de Disciplină o plângere împotriva a cinci fotbaliști de la CSU Craiova (Andrei Ivan, Alexandru Băluță, Simon Măzărache, Vladimir Screciu și Apostol Popov), după ce aceștia au scandat alături de galeria craioveană injurii la adresa alb-roșilor.

Comisia de Disciplină se află într-o situație dificilă, ținând cont că trivialitățile sunt prezente la toate echipele din Liga 1 la finalul meciurilor. Chiar și jucătorii lui Dinamo au fost surprinși în astfel de situații de câteva ori.

GSP.ro vă prezintă trei episoade în care jucătorii lui Dinamo au procedat la fel ca cei ai lui CSU

1. Jucătorii au năvălit peste Contra în conferință

Dinamo a învins Pandurii în deplasare, scor 2-0, în ultima etapă din acest sezon regulat și s-a calificat în play-off. Jucătorii "câinilor" au decis să sărbătorească într-un stil aparte și au dat năvala în sala de conferințe unde Cosmin Contra le vorbea jurnaliștilor.

După ce l-au aplaudat și felicitat pe tehnician, jucătorii au început să scandeze împotriva marii rivale: "M*** Steaua, m*** Steaua!".

2. Bicfalvi a refuzat să înjure, ceilalți nu

La derby-ul de anul trecut dintre Dinamo și Steaua, 1-1 din play-off, suporterii alb-roșilor și-au chemat favoriții la finalul meciului să salute galeria, iar apoi să înjure marea rivală. Andrei Marc, Dorin Rotariu, Erik Bicfalvi și compania au salutat PCH, iar apoi li s-a cerut s-o înjure pe Steaua. Toți jucătorii s-au conformat, însă doar Bicfalvi a refuzat.

3. STEAUA ÎNJURATĂ LA FIECARE SCHIMBARE

La Dinamo s-a format o tradiție ca după fiecare schimbare făcută în timpul meciurilor, jucătorii să fie chemați de galeria dinamovistă pentru a înjura Steaua. Asta se întâmplă de câțiva ani buni!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.