Liga 1

Becali oferă o sumă uriașă pentru doi jucători ai Viitorului: "Hagi m-a sunat și mi-a zis"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 March 2017

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a dezvăluit că, în cazul în care Steaua va lua titlul, intenționează să-i transfere pe Florinel Coman și pe Dragoș Nedelcu, două dintre piesele grele ale Viitorului. 

"Eu pe Coman i-am oferit lui Gică încă de acum trei-patru săptămâni un milion și jumătate de euro. El mi-a zis să îl las să joace meciul din Portugalia cu Porto (n.r- partida din optimile Youth League). Până la urmă, Hagi m-a sunat și mi-a zis să discutăm în vară.

Eu în vară iau doi jucători: Nedelcu și Coman, dar doar dacă iau eu campionatul. Dacă Viitorul ia campionatul, nu-mi mai dă Hagi jucătorii. 

Pe amândoi dau trei milioane de euro. Dă altcineva din România trei milioane pe jucători?

Să vă spun un lucru: Nu iau jucători de 26-27 ani.  Eu vreau jucători de 19-20 de ani, maximum 21 de ani. Atât!", a spus Becali, la TV Digi Sport.

Afirmația lui Gigi Becali este în contradicție însă cu transferurile făcute de Steaua în ultima perioadă. 

Echipa roș-albastră i-a achiziționat în această iarnă pe  Denis Alibec (26 ani) și Harlem Gnohere (29 ani).

"Da, îl vreau pe Teixeira (36 ani), dar vom vorbi mai multe la vară. Junior Morais a semnat cu noi, e deja jucătorul Stelei.

Nu e frumos să vorbim de jucătorii altor echipe. Nu am putut să-l iau pe Budescu, recunosc. Era liber și nu am putut să-l iau" George Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.