Nationala

Hagi propune un fotbalist surpriză pentru echipa națională: "E un număr 9 veritabil"

foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 March 2017

Gheorghe Hagi, antrenorul liderului Ligii 1, a vorbit despre obiectivele echipei sale în acest final de sezon și despre ultimul transfer al formației.

"În 2022, sper să am 11 jucători de la mine din academie în circuitul echipei mare. Suntem deja pe drumul acela. Toșca a fost la mine, Alibec a fost la mine. Urmează Țucudean. O să ajungă și el să fie convocat. E un număr 9 veritabil, foarte combinativ. Campania noastră de transferuri din vară a început în ianuarie. Am început deja să lucrăm. Țucudean face parte dintr-o strategie de viitor, cu acest gând l-am luat", a declarat Hagi la TV Sport.ro.

Hagi a vorbit și despre obiectivele echipei în acest final de sezon: "Toate meciurile rămase sunt grele. Dacă batem Astra acasă, eu zic că jucăm și finala Cupei. E greu să ne bată o echipă și acasă, și în deplasare. Obiectivul nostru a fost salvarea de la retrogradare și l-am îndeplinit."

Viitorul Constanța ocupă prima poziție în Liga 1, având 30 de puncte acumulate, cu 3 mai multe decât principala urmăritoare, Steaua. Viitorul o va înfrunta pe Astra în sferturile Cupei României, joi, 30 martie. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.