Liga 1

Șumudică îi critică pe inițiatorii mesajului pacifist de la Dinamo: "Zici că erau pe vremea comunismului, când te scotea la tablă să-ți dea cravată și inel de pionier"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 martie 2017

Marius Șumudică, singurul care le-a luat apărarea dinamoviștilor prinși băuți la naționala U21, a criticat modalitatea prin care cei trei jucători și-au cerut scuze pe pagina de facebook a lui Dinamo. 

"Am văzut filmulețul, mi-a lăsat o impresie urâtă. Nu se poate. Dacă le-am luat apărarea pâna acum, de data asta îi condamn. A părut ca pe vremea comunismului, când te scotea la tablă să-ți dea cravată și inelul de pionier.

Urât! Trebuia să vorbească Nedelcearu, cu cuvintele lui. Parcă erau prizonieri și în spate stăteau ăia cu sabia să le ia gâtul. E o prostie. Cine a făcut-o, a făcut cea mai mare prostie", a declarat Marius Șumudică, la TV Dolce Sport.

Dinamo a postat ieri pe pagina oficială de Facebook un videoclip în care apar cei trei jucători de la roş-albi, Patrick Petre, Alin Dudea şi Ionuţ Nedelcearu, ultimul ţinând un discurs prin care își manifesta regretul față de incidentul de la naționala U21. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.