Liga 1

CS U Craiova reacționează în urma plângerii făcute de Dinamo la Comisia de Disciplină

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 martie 2017

Dinamo a depus o plângere la Comisia de Disciplină, acuzând cinci fotbaliști ai lui CS U că au scandat injurii la adresa grupării din Ștefan cel Mare, după meciul disputat pe Arena Națională, încheiat 0-0. 

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, CS U Craiova răspunde în urma acuzațiilor și își cere scuze pentru comportamentul fotbaliștilor.

"Având în vedere evenimentele întâmplate la sfârșitul jocului din etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 Orange, dintre Dinamo București și Universitatea Craiova, în zona dedicată suporterilor Universității Craiova, ne cerem scuze față de suporteri, telespectatori, față de partenerii de competiție și față de mass-media", este mesajul oltenilor.

Jucătorii vizați de plângerea făcută de dinamoviști sunt Andrei Ivan, Alexandru Băluță, Simon Măzărache, Vladimir Screciu și Apostol Popov.

În cazul în care vor fi suspendați de Comisia de Discplină, cei cinci fotbaliști ai oltenilor vor lipsi în sfertul de finală din Cupa României, pe care CS U îl dispută peste o săptămână, la Severin, chiar contra lui Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.