Liga 1

Hagi i-a răspuns lui Becali după oferta de 3 milioane

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 March 2017

Gigi Becali e dispus să bage din nou bani în transferuri și în vară să înceapă negocierile cu Gică Hagi pentru Florinel Coman (atacant/18 ani) și Dragoș Nedelcu (mijlocaș centra/20 de ani).

Patronul Stelei e gata să ofere 3 milioane de euro pentru cei doi fotbaliști de la Viitorul, însă Hagi spune că va începe negocierile abia după finalul campionatului.

 "Pentru România doar când pronunţi suma asta e foarte mare, dar noi ne concentrăm până în vara, vrem să facem lucruri bune în playoff. E o mare provocare pentru tot colectivul nostru, ne jucăm şansă până la capăt. În vara, când se termină campionatul, suntem deschişi la orice provocare.

Campania de transferuri din vara a început din ianuarie la noi, lucrăm deja. Țucudean, de exemplu, face parte dintr-o strategie de viitor. Cu gândul ăsta l-am luat, să fim mai puternici de la vara încolo.

Suntem într-o luptă, să vedem ce şanse avem, noi suntem pregătiţi. Jucătorii sunt concentraţi, au dorinţa enormă să arate că sunt buni. Să vedem unde ajungem, nu ştiu unde vom fi în 3-4 luni. E o piaţă liberă, suntem pregătiţi şi de ieşiri, şi de intrări!", a spus Hagi la TV Sport ro.

700.000 €e cota de transfer a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.de

1.000.000 €e cota de transfer a lui Dragoș Nedelcu, conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.