Diverse

Poliția l-a identificat pe autorul amenințării către redacția GSP » A recunoscut din prima, i s-a deschis dosar penal!

Articol de Vlad Nedelea  —  duminică, 26 martie 2017

Polițiștii de la Secția 8 au fost azi la domiciliul lui Laurențiu Marius Cojocariu, fanul dinamovist de 24 de ani din București care a trimis ieri mesaje de amenințare către redacția GSP. Evenimentul vine după ce jurnalistul Gazetei, Victor Vrînceanu, a depus plângere împotriva autorului mesajelor.

Cojocariu a fost adus la Secția 8 de Poliție, unde a fost audiat. A recunoscut imediat că el este autorul amenințărilor către redacția GSP, de la ora 19:09, și către reporterul Victor Vrînceanu, de la ora 19:17. A cerut să aibă o discuție cu jurnalistul.

Jurnalistul GSP acceptat să stea de vorbă cu suporterul dinamovist, care a declarat că este fan independent și nu face pare din vreo grupare a peluzelor. Surse din Poliție susțin totuși "că există informații cum că fanul ar face parte din PCH".

Laurențiu Marius Cojocariu, care nu are cazier, i-a cerut scuze reporterului GSP și și-a recunoscut vina, admițând, în dialog cu acesta, și gravitatea mesajului transmis: "Nu fac parte din nici o galerie, sunt un fan independent. Am citit un anumit articol care mi s-a părut tendențios și am decis să trimit un mesaj cu un impact mai mare. Mi-am dat seama la 10 secunde că am greșit și am vrut să-l șterg, de aceea mi-am închis contul de Facebook". 

"Poliția confirmă că dosarul a fost deschis, iar după-amiază ne vom întâlni cu procurorul care va prelua cazul", susțin polițiștii secției 8.

Citește și: Tolontan: "Amenințare cu moartea ”gen Charlie Hebdo” pentru redacția Gazetei și pentru un ziarist gsp! Mesaje semnate de cineva care pretinde că face parte din PCH"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.