Liga 1

Speranțele lui Reghecampf au fost năruite! Mesajul primit astăzi din interior: "Nu se pune problema să se poată baza pe acești jucători"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 martie 2017

Chiar dacă Reghecampf și-a trimis mai mulți jucători la echipa secundă pentru a avea meciuri în picioare, antrenorul roș-albaștrilor nu se va putea baza în viitorul apropiat pe niciun fotbalist de la Steaua II.

Antrenorul Ion Toma s-a arătat dezamăgit de mai mulți jucători după meciul din Liga a 3-a cu CS Podari, scor 1-0, și îi transmite lui Reghecampf că niciun jucător nu poate fi luat în acest moment la prima echipă.

"Pleaşcă încearcă să se integreze, are mult timp de când nu a jucat, Tudorie este un jucător tânăr de perspectivă care trebuie să-şi intre în ritm. Man a jucat pe un post diferit pentru că am avut probleme de lot din cauza accidentărilor", a spus Ion Toma la TV Digi Sport.

Tehnicianul echipei secunde a fost întrebat dacă Reghe poate folosi cu Dinamo vreun jucător de la Steaua II și a răspuns: "Din punctul meu de vedere, acum nu se pune problema".

Zilele trecute speranța lui Reghecampf era că va putea să-l folosească măcar pe Pleașcă în meciul cu Dinamo, mai ales că echipa stă prost la capitolul fundași dreapta.

Meciul dintre Steaua și Dinamo se va juca duminică, 2 aprilie, de la ora 20:30, în direct pe TV Digi Sport 1, TV Dolce Sport 1, Look TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.