Liga 1

Contra nu e impresionat de afirmațiile lui Reghecampf: "Voi îl credeți?"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 martie 2017

Laurențiu Reghecampf a declarat înaintea meciului dintre Steaua și Dinamo, de duminica viitoare, că în cazul unei înfrângeri își va da demisia. Totuși, afirmația nu l-a convins pe tehnicianul dinamovist Cosmin Contra.

Enervat de înfrângerile suferite în ultimele meciuri contra lui Dinamo, Reghecampf a anunțat că își dă demisia în cazul în care Steaua nu se impune în duelul de duminică.

Totuși, Cosmin Contra este de părere că tehnicianul roș-albaștrilor urmărește doar să pună presiune pe fotbaliștii săi și că nu intenționează să plece de la echipă în cazul unui eșec.

" Voi l-ați crezut? A pus presiune pe jucători, vrea să-i motiveze", a fost reacția lui Contra la TV Digi Sport, când i-au fost transmise declarațiile lui Reghecampf.

Eu le-am transmis jucătorilor că pentru mine va fi ultimul meci! Eu nu mai suport să mă bată Dinamo! Vreau să văd o altă reacție, vreau să văd că jucătorii când intră pe teren își doresc să câștige un derby. Ăsta e mesajul pe care eu l-am transmis. Dacă pierdem se complică lucrurile Laurențiu Reghecampf

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.