Nationala

Banciu distruge echipa României și îl atacă pe Daum: "Nu te poți uita la o națională de rahat! Jucătorii sunt niște muncitori necalificați"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 martie 2017

Jurnalistul Radu Banciu a comentat meciul României cu Danemarca, 0-0, și l-a criticat pe selecționerul Christoph Daum.

"Eu l-aș schimba pe Daum, nu pe Burleanu. Daum nu duce naționala nicăieri. Ai două variante: ori îl ții 10 ani pe Daum, ca să vedem dacă poate construi ceva, cu riscul de a nu te califica nicăieri, ori îl dai afară astăzi, cu un șut.

El nu face naționala să progreseze. Nu știu dacă poate să o ducă undeva. Nu știu nici dacă jucătorii îl ascultă.

Meciul de ieri a fost ca unul de Liga a 2-a din Bulgaria. Noi am avut două ocazii întâmplătoare. Nu am văzut nicio construcție, nicio centrare periculoasă, nici viteză și nici verticalitate. Daum nu i-a capacitat pe jucători. El este un oarecare. Oricine era în locul lui, naționala nu juca mai prost.

Jucătorii naționalei sunt niște muncitori necalificați, care joacă fotbal. Orice om, de 40-50 de kilograme, care se pregătește 3 săptămâni, poate juca la nivelul acestor băieți. Ce talent îți trebuie? Se lovea mingea de jucătorii României ca de nuci.

Este o rușine că acest meci a avut o audiență așa mare. Este o mizerie. Nu se poate să te uiți la o națională care este de rahat. Este peste puterea unui om întreg la cap", a spus Banciu la B1 TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.