Nationala

Vochin, justificări pentru forma dezastruoasă a naționalei: "Daum a venit într-un moment nepotrivit"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 March 2017

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, este de părere că tricolorii au fost surclasați din punct de vedere fizic de adversari în partida cu Danemarca, încheiată la egalitate, scor 0-0.

"Am intrat într-un meci de bătaie, iar asta voiam sa evităm. Am avut la pauză un raport al ocaziilor de 2-1 in favoarea noastră și eram nemulțumiți de scor, dar în partea a doua a meciului am suferit mult. Nu am mai putut să ne ținem de adversari din punct de vedere fizic. În a doua parte, raportul ocaziilor a fost 3-1 pentru ei. Am avut mare șansă că am scăpat și că meciul s-a terminat 0-0.

În cazul unor jucători mai mult de atât nu se poate. Cred că Daum a nimerit într-o perioadă în care cei bătrâni au obosit și sunt pe cale să își încheie carierele, iar cei tineri sunt la vârsta de 18-19 ani. Cei din urmă vor fi soluții pentru naționala. Ar fi bine pentru România dacă ar mai apărea încă două-trei academii de genul celei a lui Hagi".

"Avem probleme la distanța pe care o putem parcurge în accelerare și sprint. Chipciu a stat foarte bine, Săpunaru a stat neașteptat de bine, a făcut un meci foarte bun. A fost unul dintre puținii care s-au luptat și fizic cu adversarul" Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, la TV Dolce Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.