Nationala

Daum judecat în emisiunea lui Ioanițoaia de Marica, Hizo și Liță Dumitru: "Un selecționer foarte bun" vs "Face experimente care dau chix"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 martie 2017

Ciprian Marica a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea Tribuna 0, de la Europa FM, unde a comentat alături de Liță Dumitru și Viorel Hizo situația în care se regăsește echipa națională după egalul 0-0 din meciul cu Danemarca. 

Ciprian Marica: "Decizia de a juca cu trei fundași contra unui singur vârf mi s-a părut o decizie greșită. Să termine meciul cu Rotariu fundaș mi s-a părut o decizie neinspirată. Face experimente care nu confirmă".

Liță Dumitru: "Am spus dinainte de meci că nu avem nicio șansă și că nu ptem face față Danemarcei. Tot sistemul e de vină, de 30 de ani nu investim nimic".

Viorel Hizo: "Văd că toată lumea își dă cu părerea despre selecționer, cred că este un antrenor foarte bun, dar nu știu dacă noi am fost pregătiți pentru un selecționer străin. În meciul cu Danemarca am avut trei situații în care puteam să înscriem, Keșeru a fost foarte lent și neinspirat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.