Nationala

Daum+Burleanu=Love » FRF îl susține în continuare pe selecționer, neamțul răspunde cu ode la adresa președintelui, care orientează culpa spre jucători

Articol de Justin Gafiuc  —  Tuesday 28th of March 2017 12:00

Cu toate că naționala a intrat în impas în actuala campanie după egalul cu danezii, postul lui Daum nu este în pericol din perspectivă federală.

Președintele Răzvan Burleanu și-a exprimat constant susținerea pentru neamț, iar după jocul de la Cluj a pus rezultatul pe umerii fotbaliștilor: "Asta e valoarea noastră acum. Trebuie să ținem cont că am avut cei mai buni jucători".

Neamțul nu ia în calcul demisia

Nici selecționerul nu oferă semne că ar lua în calcul o retragere, deși admite că se așteaptă ca în jurul naționalei să existe atacuri, critici și tensiuni negative după prima jumătate nefastă de campanie.
Înaintea partidei cu nordicii, oferea răspunsuri șugubețe pe tema eventualei plecări în cazul unui rezultat slab: "Nu m-a întrebat nici familia, nici nimeni din federație dacă voi demisiona. O face numai presa. Pe mine mă preocupă doar cum să ajut echipa. Dacă voi câștiga, înseamnă că voi avea un nou contract pe zece ani?".

Elogiu pentru șeful Răzvan

Iar după acest 0-0 cu Eriksen și compania s-a lansat într-o odă la adresa lui Burleanu atunci când i s-a reamintit versiunea că actualul șef al FRF îl folosește ca agent electoral: "Face lucruri fantastice pentru fotbalul românesc. Munca lui e independentă de rezultatele naționalei. Nu el antrenează jucătorii și nici nu se ocupă de tactică".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.