Stiri nebune

Secretul unei vieți lungi: uită-te la poze cu sâni și însoară-te după 25 de ani!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 martie 2017

Există multe persoane care își doresc să trăiască până la adânci bătrâneți și încearcă să își dea seama ce să facă pentru a atinge o vârstă venerabilă.

Pentru bărbați, speranța de viață medie actuală este de 76 de ani, cu cinci ani mai mică față de cea a femeilor. Pentru cei care își doresc să trăiască mai mult, New York Post a prezentat un studiu, preluat de la ”Medical Daily”, care ne arată cinci moduri prin care ne putem prelungi durata de viață.

  1. Uită-te la sâni. Fie la poze cu ei, fie în mod real. Asta produce o stare de spirit pozitivă care, în esență, ajută oamenii să trăiască mai mult. Studiul arată că o gândire pozitivă are un efect puternic asupra alegerilor de sănătate.
  2. Fă mai mult sex! E bun pentru corp, minte și suflet. Acest act reduce rata mortalității cu 50% datorită eliberării serotoninei din corp.
  3. Fii responsabil! Având grijă de tine, ai grijă și de viața ta.
  4. Căsătorește-te, dar după 25 de ani. Potrivit unui studiu realizat la Harvard pe 127.000 de americani, bărbații care s-au căsătorit după această vârstă au trăit mai mult.
  5. Fă copii! Există o vorbă: ”întâi te îndrăgostești, apoi te căsătorești și faci un copil”. Se pare că această vorbă chiar este secretul unei vieți lungi.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.