Liga 1

Becali, răsfățat ca un împărat în închisoare » Dezvăluiri incredibile: "Milițianul îmi mătura în celulă! Aveam baldachin, tacâmuri de aur"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 March 2017

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre cum a fost tratat în închisoare și a dezvăluit ce condiții favorabile a avut.

"Eu aveam apă în fiecare zi. Aveam patul meu. Al doilea pat nu exista pentru l-am scos ca să îmi fac baldachin, să mă legăn.

Condiţiile mi le-am făcut eu pentru că sunt Becali şi nu putea niciun militian să îmi zică nimic. Mâncam cu lingură şi furculiţa de aur.

Eu ştiu că ceilalţi o duc greu. Victor (n.r. Victor Becali) o duce greu. Sunt 14 în cameră. La mine eram 8 şi eu comandam. Știţi cine m-a ajutat? Numele meu m-a ajutat, Becali. Miliţianul îmi mătura în celulă. Alții nu pot să facă asta în închisoare", a spus Becali la România TV.

Becali a fost condamnat în mai 2013, în trei dosare penale, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, și a ieșit pe 3 aprilie 2015. El a fost închis la penitenciarul Jilava până pe 29 octombrie 2013, ulterior fiind mutat la penitenciarul Poarta Albă, la cererea lui.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.