Campionate

Pique, dezlănțuit la adresa lui Real Madrid: "Omul care i-a acuzat pe Messi și Neymar stă în tribunele Realului! Noi nu facem ca Mourinho"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 martie 2017

Gerard Pique a lansat noi acuzații la adresa rivalilor de la Real Madrid, la finalul meciului amical câștigat de Spania în Franța, scor 2-0.

"Ce nu-mi place la Real Madrid este modul în care oamenii de pe scaunele din tribuna VIP manevrează lucrurile. Persoana care i-a acuzat pe Messi și Neymar și care are un tratament diferit pentru Ronaldo este pe unul dintre acele scaune.

Nu știu numele lui. Nu avem de gând să păstrăm o listă cu cei care ne-au supărat, cum face Mourinho", a spus fundașul catalanilor, citat de Marca.

Pique a fost chestionat și în privința arbitrajului de la meciul dintre Barcelona și PSG, câștigat de catalani cu 6-1, și susține că astfel de discuții ar trebui purtate și în legătură cu golul marcat din ofsaid de Sergio Ramos în finala Ligii Campionilor. 

"Când ne-au favorizat arbitrii? Discutați despre valoarea pe care o are "remontada" de 6-1, dar nu vorbiți despre golului marcat de Ramos din ofsaid în finala de anul trecut?", a reacționat Pique.

Pique a făcut pereche cu Sergio Ramos în centrul apărării Spaniei, la partida cu Franța (rezumatul meciului AICI).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.