Liga 1

Becali se teme de meciul cu Dinamo şi-l atacă pe Contra: "Nu mai merge aşa!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 martie 2017

Steaua și Dinamo se vor duela duminică, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre duelul cu marea rivală şi a spus că se teme de duritatea jucătorilor lui Cosmin Contra.

"Dacă ne uităm la valoare, ar trebui să îi batem. Dar mi-e frică de un singur lucru, de agresivitatea jucătorilor lui Dinamo. Zicea bine Gigi Mulţescu.

Contra le cere jucătorilor să bage "materiale, materiale", dar fotbalul nu mai e ca pe vremuri. Atunci se băgau alunecări, se rupeau glezne şi se călcau jucătorii pe cap. După meci, se duceau jucătorii la doctor cu fracturi.

Nu mai merge aşa. Mie nu-mi place cu agresivitate şi le-am spus şi jucătorilor mei. Arbitrul trebuie să intervină, să oprească jocul şi să dea galben. De aia îmi place mie de Tudor.

Că el fluieră imediat şi dă galben. E bine că jucătorilor lui Dinamo li se cere agresivitate din partea lui Contra. Dar fotbalistiscă, nu fizică", a spus Becali la TV Sport ro.

Citeşte şi: Ultima zi cu "Steaua" » Anunţ-şoc făcut de Becali: "De mâine e gata" » Anunț IMPORTANT despre palmaresul echipei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.