Liga 1

Năstase îl pune în încurcătură pe Talpan: "A semnat toate contractele încheiate de echipa lui Gigi Becali cu CSA" » Ce spune despre noua echipă a Armatei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 March 2017

Ilie Năstase a declarat că singura echipă pe care o va susține este Steaua patronată de Gigi Becali și a dezvăluit că înțelegerile dintre Becali și CSA au fost semnate de Florin Talpan. 

"Nu știu cine l-a mandatat pe Talpan în acest caz. Toate contractele care au fost încheiate între echipa lui Gigi Becali și CSA au fost semnate de domnul Talpan.

Problema e de acum 15 ani. Nimeni nu a reacționat atunci. De ce am așteptat atâția ani ca să se ajungă la treaba asta? Dacă Gigi Becali nu investea, Steaua dispărea de 15 ani. Singurul care a băgat bani dintre privați a fost Becali. Restul au ciupit și au furat. Nu recunosc decât Steaua lui Becali.

Eu nu știu de ce am ajuns până atunci. Noi asta facem în România, ne certăm pentru orice. Nu am încercat, când am cerut audiție la domnul ministru al apărării, ni s-a spus să așteptăm", a declarat fostul tenisman și unul dintre cei mai  vizibili suporteri roș-albaștri.

Citește și:

Ultima zi cu "Steaua" » Anunţ-şoc făcut de Becali: "De mâine e gata" » Anunț IMPORTANT despre palmaresul echipei

Steaua Armatei şi-a prezentat antrenorul » Primele declaraţii făcute de Lăcătuş şi comandantul CSA: "Ne înscriem în Liga a 4-a! Palmaresul e la noi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.