Liga 1

Gigi Becali e vehement în privința derby-ului: "Dacă pierdem cu Dinamo, adio!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 martie 2017

Gigi Becali susține că meciul cu Dinamo va fi decisiv pentru lupta la titlu și că o înfrângere în fața "câinilor" o lasă pe Steaua fără șanse la campionat.

"Meciul e decisiv. Dacă nu câștigam, ne luăm adio de la titlu. Dacă noi pierdem și câștigă Viitorul, la revedere titlu!", a declarat patronul roș-albaștrilor la TV Digi Sport.

Gigi Becali a comentat și zvonurile conform cărora Laurențiu Reghecampf a fost în Qatar pentru a negocia cu o altă echipă. 

"Dacă e adevărat și e bine pentru el, se duce. Noi ne înțelegem, nu ne certăm. E posibil să se fi dus să negocieze, iar dacă îi convine oferta, vine să îmi spună. L-am întrebat «de ce spui prostii că pleci?», iar el mi-a spus că nu a declarat asta", a adăugat Becali.

"Eu le-am transmis jucătorilor că pentru mine va fi ultimul meci! Eu nu mai suport să mă bată Dinamo! Vreau să văd o altă reacție, vreau să văd că jucătorii când intră pe teren își doresc să câștige un derby. Ăsta e mesajul pe care eu l-am transmis. Dacă pierdem se complică lucrurile"Laurențiu Reghecampf 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.