Campionate

Ranieri rupe tăcerea după despărțirea de Leicester: "Am trecut prin multe de-a lungul carierei, dar niciodată prin așa ceva"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 martie 2017

Claudio Ranieri a declarat că despățirea de Leicester City a fost un șoc și primul lucru la care se gândește când vine vorba de acest subiect este un sentiment de surprindere.

"Gândindu-mă la despărțirea de Leicester, primul lucru care îmi vine în minte este un sentiment de surprindere, mai mult decât unul de amărăciune.

Am trecut prin multe de-a lungul carierei, dar nu am experimentat niciodată ceva asemănător. A fost un șoc. Chiar și așa, astfel de lucruri se întâmplă în fotbal, până la urmă", a spus Ranieri pentru publicația engleză The Daily Star.

După ce a adus primul titlu din istoria lui Leicester și a calificat echipa în primăvara europeană, Claudio Ranieri a fost demis de pe banca "vulpilor" la finalul lunii trecute.

Leicester a avut un parcurs dezastruos în Premier League în această stagiune, iar în momentul demiterii antrenorului italian echipa era la un singur punct de retrogradare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.