Liga 1

Șumudică merge mai departe cu atacurile la adresa Stelei: ”Ce rivalitate să am cu niște inițiale?!”

Șumudică susține că dacă o bate pe Viitorul luni, intră iar în lupta pentru titlu

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday 30th of March 2017 12:00

Marius Șumudică a fost ironic vizavi de situația în care a ajuns Steaua-FCSB și pe un ton superior și amuzat a declarat că va intra în duel acum cu Steaua  Armatei.

Marius Șumudică se pregătește diseară de confruntarea cu Gică Hagi din sferturile Cupei României și a fost ironic vizavi de faptul că Steaua lui Gigi Becali și-a pierdut identitatea.

"E grav dacă un club a ajuns să aibă un nume format din inițiale. Este o mare lovitură, negativă, pentru patronul echipei. Având în vedere că vor avea palmaresul începând cu anul 2003, să nu mai râdă de Rapid, că FCSB-ul e sub giuleșteni ca număr de trofee câștigate.

Bine, dacă mă forțez un pic, prind și eu acest "mare" club din urmă. Nici n-o să mai râd de FCSB, pentru mine nu mai există rivalitate cu această grupare. De-acum mă concentrez pe lupta cu Steaua lui Talpan, cea a Armatei", a comentat antrenorul campion cu Astra în 2016 pentru Gazeta Sporturilor.

"S-au mulțumit cu 0-0"

Tehnicianul de 46 de ani n-a înțeles de ce decarul "naționalei", Constantin Budescu, n-a jucat deloc cu Danemarca: "S-a pierdut un jucător de valoare, care putea să-ți obțină ceva. Cifrele spun că ar fi fost colaboratorul perfect pentru Alibec, erau cuplul letal.

Jocul României a fost modestino. Am rămas cu foarte multe necunoscute după acest meci, pe care nu le înțeleg. Echipa n-a avut sclipire, n-a venit cu nimic nou să surprindă, parcă era mulțumită cu 0-0, li s-o fi părut oamenilor că e un rezultat călduț, de pus la palmares. Să fim serioși, a fost un eșec".

"Cu Viitorul, în Cupă, pot apărea și jucători de plan secund în echipa noastră, ne concentrăm pentru campionat. Mai importantă e Liga 1, deși vom încerca să ne ridicăm la nivelul formației lui Gică Hagi"
Marius Șumudică, antrenor Astra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.