Cupa Romaniei

Primele efecte după eliminarea din Cupă! Probleme mari pentru Dinamo: se poate rata marele obiectiv

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 martie 2017

Dinamo are ca obiectiv calificarea în cupele europene, iar Cupa României era un mijloc prin care acest obiectiv s-ar fi putut indeplini.

După eliminarea din sferturile Cupei, 5-6 după penalty-uri cu CSU Craiova, Dinamo are emoții privind calificarea în cupele europene.

Deznodământul din primele două sferturi de finală ale Cupei României, cu calificările celor de la Poli Timişoara şi FC Voluntari, creează emoţii suplimentare echipelor din play-off în privinţa accesului în cupele europene, în sezonul viitor.

Dacă una dintre Timişoara şi Voluntari va câştiga Cupa României, atunci cel mai prost clasată în Liga 1 dintre Viitorul, FCSB, Craiova, Dinamo şi Astra  va rămâne pe dinafara sezonului european. Dintre cele 4 adversare pentru calificarea în Europa, doar Astra stă mai prost ca Dinamo, și asta la golaveraj!

Totuși, există și o veste bună pentru elevii lui Cosmin Contra. În semifinalele Cupei, tragerea la sorţi nu va conţine echipe care vor fi capi de serie, astfel că e posibil un duel între Timişoara şi Voluntari.

Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur, prima manşă pe 26/27 aprilie, iar cea de-a doua pe 17/18 mai.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.