Liga 1

Se mai modernizează stadionul Dinamo? Mâine este termenul limită! Anunțul îngrijorător făcut de președintele FRF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 martie 2017

Stadionul Dinamo ar trebui modernizat pentru EURO 2020, dar, pentru moment, situația e neclară.

Pe 20 martie, CS Dinamo și Nicolae Badea au avut o întâlnire, iar cele două părți au spus că au ajuns la un acord cu privire la stadion. Totuși, cu o zi înainte de termenul limită, președintele FRF, Răzvan Burleanu a declarat că Federația nu a primit nicio înștiințare în legătură cu situația stadionului.

"Ultimele informații sunt cele pe care le-am comunicat public data trecută. Da, data limită e 31 martie. Nu știm dacă Dinamo se va moderniza. Așteptăm să vedem ce spune Compania Națională de Investiții. Trebuie întrebat clubul Dinamo.

Până acum nu am primit nicio înștiințare de la Dinamo. Nu știm dacă s-a schimbat ceva", a spus Burleanu la TV Digi Sport.

Arena din Ștefan cel Mare este concesionată societății lui Nicolae Badea, FC Dinamo, și nu poate fi modernizată atât timp cât contractul dintre cele două părți este în vigoare.

Stadionul Dinamo face parte din cele 4 arene din București care trebuiau să fie modernizate prin programul de reabilitare în cadrul proiectului EURO 2020, alături de Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.