Liga 1

Hagi a făcut un anunț-șoc: "NU o să mai antrenez niciodată naționala României" » SONDAJ: Ar trebui să se mai gândească?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 31 March 2017

Gică Hagi (52 de ani) a anunțat la conferința de presă de după meciul pierdut cu Astra, scor 1-3, că nu va mai antrena niciodată prima reprezentativă a României.

"Nu o să mai antrenez naţionala României niciodată. Îi las pe alţii, să fie ei, ca să nu se mai zică faptul că eu atac federaţia. Îl las pe Petrescu (n.r. Dan Petrescu). Am auzit că e în joc de glezne. Nu atac pe nimeni, nu încurc pe nimeni, să nu se simtă nimeni presionat de numele meu. Popescu s-a retras, acum mă retrag şi eu. Din orice joc. Aşa că e un obiectiv atins. Cine l-a vrut şi l-a atins. E bine pentru toţi să nu mai fiu în joc şi să nu mă mai puneţi în joc.

Staţi liniştiţi toţi că nu voi antrena echipa naţională niciodată, ca să nu presionez pe nimeni, ca să nu intrăm ironici şi să vorbim alte lucruri. Nu atac pe nimeni. Pe cine să atac eu? Când eu sunt lider, pe cine să atac? Pe unde am fost eu, am fost lider, aşa că pe cine să atac?

Rămân la Viitorul, sunt deschis să plec la un club de afară mai târziu. Cred c-o să antrenez și naționala, dar nu pe a României", a declarat Hagi în conferința de presă.

Prima aventură în antrenorat pentru Hagi a fost la cârma naționalei României, în 2001, unde a stat timp de cinci luni, nereușind să califice selecționata pentru Mondiale 2002.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.