Liga 1

Steaua a început negocierile cu Viitorul: "Lăcătuș va avea o discuție cu Hagi"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 martie 2017

Ion Ion, noul antrenor al Stelei, echipă care va juca în Liga a 4-a sau a 5-a din sezonul viitor, a anunțat că are în vedere mai mulți jucători de la echipa lui Gică Hagi.

"Era păcat ca baza din Ghencea să nu fie folosită pentru fotbal. La stadion se fac investiții, se fac vestiarele, loc pentru refacere. Vom juca pe unul din terenurile de acolo, vom pune tribune. Prin înființarea echipei de seniori le dăm copiilor posibilitatea să joace și după ce termină junioratul.

Mă bucur că acest proiect a început cu mine. O să mă consult cu Marius Lăcătuș, care se implică total în acest proiect. În fiecare etapă mergem să urmărim jucători. Mă ajută și colegii de la copii și juniori. Steaua atrage lume multă. Să știți că pe parcurs o să vină sponsori mulți. Noi suntem continuatoarea echipei, Steaua a fost percepută mereu ca echipa Armatei. Noi vom începe de acolo de unde ne acceptă, nu contează că e liga a cincea sau a patra.

Vom încerca să luăm jucători de 19 și 24 de ani, dar și unii cu experiență de 27, 28 de ani. O să vedem, depinde și de partea financiară. Marius Lăcătuș va discuta cu Hagi, e posibil să luăm jucători și de acolo, ei au mulți jucători pe care-i împrumută. Vom încerca să jucăm spectaculos, ăsta a fost stilul Stelei mereu", a declarat Ion Ion la TV Digi Sport.

 

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.