Nationala

Naționala dezbină Generația de Aur » Hagi se ia de Dan Petrescu: "Am auzit că e în joc de glezne"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 martie 2017

Gică Hagi s-a luat de Dan Petrescu și i-a transmis acestuia că-l lasă să preia echipa națională, "Regele" nemaifiind cu gândul la prima reprezentativă.

"Nu o să mai antrenez naţionala României niciodată. Îi las pe alţii, să fie ei, ca să nu se mai zică faptul că eu atac federaţia. Îl las pe Petrescu (n.r. Dan Petrescu). Am auzit că e în joc de glezne.

Staţi liniştiţi toţi că nu voi antrena echipa naţională niciodată, ca să nu presionez pe nimeni, ca să nu intrăm ironici şi să vorbim alte lucruri. Nu atac pe nimeni. Pe cine să atac eu? Când eu sunt lider, pe cine să atac? Pe unde am fost eu, am fost lider, aşa că pe cine să atac?", a declarat Hagi.

Dan Petrescu a declarat în urmă cu trei zile că ar fi dispus să preia echipa națională.

Dacă FRF l-ar dori pe "Bursuc", atunci ar trebui să înceapă negocierile cu el până la meciul cu Polonia, care se va disputa pe 10 iunie. Motivul? Petrescu își va încheia contractul cu Al Nasr Dubai la 30 iunie.

O problemă ar fi că cel mai bun prieten al lui Petrescu e Gică Popescu, președintele FRF fiind considerat de multă lume din fotbal vinovat pentru condamnarea "Baciului" din Dosarul Transferurilor, în 2014, când cei doi au candidat la șefia FRF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.