Stranieri

Tătărușanu e sigur că va rămâne titular la Fiorentina: "Dacă simțeam că nu e așa, plecam de mult timp" + Ce spune despre Ianis Hagi

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 martie 2017

Ciprian Tătărușanu a acordat un interviu pentru Corriere dello Sport în care a vorbit despre viitorul său la Fiorentina, locul 8 în Serie A, și despre Ianis Hagi.

Portarul român în vârstă de 31 de ani spune că e convins că va rămâne numărul 1 în poarta Fiorentine, deși presa italiană a scris în nenumărate rânduri că odată cu venirea lui Marco Sportielo viitorul lui Tătărușanu n-ar mai fi legat de echipa viola.

"Încă putem ajunge pe un loc de cupe europene. Trebuie să câştigăm cât mai multe meciuri şi vom vedea ce se întâmplă. Sunt fericit să fiu jucătorul Fiorentinei. Nu există niciun conflict cu Sportiello.

Dacă mi-ar fi spus despre o situaţie de acest fel, aş fi plecat de mult de la Firenze. Cine mă cunoaşte, ştie că am muncit ca un profesionist şi înainte de venirea lui Sportiello", a declarat Tătărușanu.

...despre Ianis Hagi: "Poate ajunge departe, foarte departe. Până acum nu a jucat foarte mult cu noi, însă este în creştere şi cât de curând o să fie cunoscut şi de suporterii Fiorentinei. Are calitate şi ambiţie să reuşească şi să se impună în fotbalul italian. Este un jucător foarte bun, cu o educaţie extraordinară, un lucru semnificativ în familia lor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.