Liga 1

CFR Cluj rămâne în insolvență » Planurile ardelenilor de a juca în cupele europene, date peste cap

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 martie 2017

Iuliu Mureșan a dezvăluit că Tribunalul Cluj a respins cererea clubului CFR Cluj de ieșire din insolvență, iar în cazul în care la noul termen va rămâne aceeași decizie, echipa nu va putea juca în cupele europene în sezonul următor.

"Tribunalul ne-a respins cererea de ieșire din insolvență și ne-a dat un nou termen în mai. Nu înțelegem de ce s-a luat această hotărâre, atâta timp cât noi am plătit toți banii de la masa credală.

O să cerem să ni se dea un termen mai devreme. În cazul în care nu ni se va aproba, cade varianta de a juca în cupele eruopene încă din sezonul viitor, dar noi sperăm că ni se va aproba, știți cum este, speranța moare ultima", a declarat președintele echipei, Iuliu Mureșan.

Clujenii sperau să poată juca și în cupele europene din sezonul 2017-2018, dar șansele sunt mici, având în vedere că UEFA cere ca echipele să iasă din insolvență cu un an înainte.

Cel mai probabil, clujenii vor juca în Europa începând cu sezonul 2018-2019. CFR a intrat în insolvență în februarie 2015.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.